ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίκαιη μοιρασιά!

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Απόλλωνας και Ανόρθωση στη Λεμεσό, αφού εξήλθαν ισόπαλες με 1-1. Σεμέδο στο 47’ και Ράγιος στο 87’ τα γκολ.. Ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και πολλές κάρτες.  Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε η Ανόρθωση, λόγω αποβολής του Σιβού στο 77’.

Το παιχνίδι στο Τσίρειο άρχισε αναγνωριστικά. Μόλις στο 2’, ο Απόλλωνας είχε την πρώτη του ευκαιρία, όταν το σουτ του Ντα Σίλβα εκτός περιοχής απέκρουσε ασταθώς ο Κόπριβετς και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε ακόμα δύο σουτ με Παπουλή και Σακέτι πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 13’, ο Αϊράμ Καμπρέρα είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ασταθώς ο Βάλε. Λίγο αργότερα, οι Μάγκλιτσα και Μάριο Σέρτζιο απέτυχαν να νικήσουν τον Κόπριβετς, όπως και ο Καλό τον Βάλε στην άλλη πλευρά στην επόμενη φάση. Στο 20’, η Ανόρθωση έχασε πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Ράγιος ανάγκασε τον Βάλε να βγάλει την μπάλα εκτός γραμμής τέρματος. Στο 28’, ο Ολιβέιρα έκανε το γύρισμα, όμως ο Καμπρέρα δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα με κεφαλιά στα δίκτυα. Στο 32’, ο Άλεξ Ντα Σίλβα είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ που ανάγκασε τον Κόπριβετς σε απόκρουση με διπλή προσπάθεια. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να επιτεθούν, όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα σ’ ένα ματς με πολλές φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 47, ο Πέδρο εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Σεμέδο στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ «άνοιξε» το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντα Σίλβα βρήκε τον Παπουλή με εξαιρετική κάθετη, αλλά αυτός απέτυχε να κερδίσει τον Κόπριβετς. Ο Απόλλων στην συνέχεια είχε τον έλεγχο σ’ ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και πολλές κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν. Στο 72΄, ο Πίττας είχε ένα καλό σουτ άουτ, ενώ ο Ολιβέιρα με πλασέ απείλησε για ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα. Στο ίδιο λεπτό, ο Αμπντουλάχι Σιβού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για φάουλ στον Μάγκλιτσα. Στο 84’, ο Αριστοτέλους ανάγκασε τον Βάλε σε εντυπωσιακή απόκρουση στην γωνία του.Στο 87’, όμως, η Ανόρθωση ισοφάρισε με πλασέ του Ρούμπεν Ράγιος μετά από ωραία αντεπίθεση.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού στο Τσίρειο, σ’ ένα ματς με πολλές φάσεις.

Οι συνθέσεις:

Απόλλωνας: Βάλε, Μάριο Σέρτζιο,Ντα Σίλβα, Ζοάο Πέδρο, Ρομπέρζ, Παπουλής΄(62' Πίττας), Σαρντινέρο,Βινίσιους, Σεμέδο, Μάγκλιτσα, Σακέτι

Ανόρθωση:  Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Μ. Νικολάου (46' Καλντερόν), Σιβου, Γιαννούλης, Οικονομίδης, Βίκτορ, Ράγιος, Ολιβέιρα, Καρλίτος, Καμπρέρα (68' Άλβες)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X