ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Όλους, με τον ίδιο φακό!

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

«Στον Απόλλωνα ουδέποτε ζούμε με ουτοπίες. Για τα κυπριακά δεδομένα είναι ουτοπικό. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας στο πρωτάθλημα και ακολούθως θα επικεντρωθούμε στον τελικό της 24ης Μαΐου. Για το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολα τα δεδομένα».

Αυτά δήλωσε σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 ο Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει ο Απόλλωνας για τον τίτλο, μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι και τη νίκη τους επί της Ομόνοιας.

Στον Απόλλωνα έτσι το αντιλαμβάνονται και έτσι έμαθαν να συμπεριφέρονται τα τελευταία χρόνια. Βλέπουν όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο φακό. Δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια που λέμε. Ακόμα και αν είναι αδιάφοροι. Πόσο μάλλον να έχουν και κάποιο στόχο να κυνηγήσουν.

Όπως χθες με την Ομόνοια, όπου ο Απόλλωνας έχει ακόμα στόχους στο πρωτάθλημα. Μπορεί οι πιθανότητες για τον τίτλο να είναι λίγες, αλλά υπάρχει η δεύτερη θέση, που θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος.

Συνεπώς, με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφερθεί και στα δύο τελευταία παιχνίδια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έρθουν σε ΓΣΠ και Αρένα. Εάν δηλαδή διατηρηθούν ελπίδες ακόμα για τον τίτλο. Το λέμε αυτό, διότι ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ παίζουν τους αγώνες τους Σάββατο και ο Απόλλωνας Κυριακή.

Από την άλλη, αυτά τα παιχνίδια είναι μία καλή προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό. Διατηρείτε σε καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα. Κάτι, που για τους προπονητές είναι πολύ σημαντικό. Όπως και για τον Σωφρόνη, που θέλει την ομάδα του πανέτοιμη στον τελικό.

Εκεί όπου θα κριθεί ένας τίτλος και θα κλείσει θετικά μία σεζόν. Και θα ανοίξει θετικά η δική του καριέρα. Διότι, μπορεί να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την δουλειά που παρουσίασε από την μέρα που ανέλαβε, όμως είναι ο τίτλος που μένει για πάντα στην ιστορία.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X