ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείδωσε Ευρώπη και προχωρά

Ιστορικό επίτευγμα για το σύλλογο της Λεμεσού

ΟΚ πριν τρεις μέρες χάθηκε το πρωτάθλημα. Υπήρχε ένα σχετικό ξενέρωμα στον Απόλλωνα και είναι φυσιολογικό αφού ο μεγάλος στόχος της σεζόν τελικά, παρά την προσπάθεια που έγινε, αποδείχθηκε ανέφικτος.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως ο Απόλλωνας με την πρόκρισή του εξασφάλισε την παρουσία του στον πέμπτο τελικό στους τελευταίους οκτώ που έγιναν και μαζί τη συμμετοχή του στα κύπελλα Ευρώπης.

Αυτό το καταφέρνει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Αυτή η πενταετία, όχι τυχαία συνδέεται με την παρουσία του Νίκου Κίρζη στη διοίκηση της εταιρείας. Η σταθερότητα εκτός γηπέδου, έφερε και σταθερότητα εντός αυτού και έτσι για άλλη μια σεζόν οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν για το Europa League τον Ιούλιο.

Το καλό, είναι πως μεσολαβούν τρία ματς μέχρι τον τελικό και το όποιο ξενέρωμα η ομάδα θα μπορέσει να το ξεπεράσει και να ξαναβάλει το μαχαίρι στα δόντια της. Κάποιες νίκες στα τρία ματς που έμειναν θα βοηθήσουν, ενώ έχει τη σημασία της και η κατάληψη της δεύτερης θέσης. Γιατί αν την πάρουν, τότε θα ξεκινήσουν από το δεύτερο προκριματικό του Europa ανεξάρτητα από το αν κατακτήσουν το κύπελλο. Πρόκειται για 15 μέρες υπερπολύτιμες σε πάρα πολλά θέματα και αν μπορούν να τις έχουν στη διάθεσή τους θα ήταν καλό.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT