ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Οι παίκτες δεν είναι μηχανές»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για τη μάχη του τίτλου:

«Για να είμαστε ρεαλιστές θεωρώ πως έχουμε πλέον ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο δεύτερο γύρο. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος του πρώτου γύρου.

Πληρώσαμε την κακοδαιμονία των τραυματισμών και το κακό ξεκίνημα που είχαμε στο πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεστε ότι και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές. Ο Απόλλωνας έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο κάναμε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

Δυστυχώς στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ η ομάδα έδειξε μεγάλη κούραση. Δεν ήταν ο Απόλλωνας που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η κούραση έφερε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας στους αγώνες των πλέι οφ.

Για τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση:

«Πρέπει να πάμε σοβαροί στη Λάρνακα για να σφραγίσουμε την πρόκριση. Θα παλέψουμε την 24η Μαΐου για την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. »

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση ομάδα να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Έχουμε εννιά βαθμούς στο τραπέζι. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά. »

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση