ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Και κοντά και μακριά»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη, μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής. Μίλησε για τη χθεσινή μεγάλη νίκη στο κύπελλο, το πρωτάθλημα, τον κόσμο και την αισιοδοξία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ματς με Ανόρθωση:«Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, αποδώσαμε όπως όλοι θέλαμε και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θεωρητικά μας οδηγεί στον τελικό. Τώρα βλέπουμε το ματς της Κυριακής. Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Κανείς δεν περίμενε την έκταση του σκορ. Είναι διαφορετικό να πηγαίνεις στον επαναληπτικό με ένα 6-0 ».

Κόσμος: «Αξίζουν οι παίκτες περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Κάποιοι προτίμησαν να μένουν στο σπίτι. Αν εξαιρέσουμε πολύ λίγα ματς, η ομάδα εμφανίζεται όπως τη θέλει ο κόσμος της. Την Κυριακή θα έχουμε μια κατάμεστη κερκίδα στη Λάρνακα και ήδη η ζήτηση είναι μεγάλη. Θέλουμε όμως κατάμεστη δυτική και στο Τσίρειο στα επόμενα ματς».

Η συνέχεια: «Όσο κοντά είμαστε, είμαστε και τόσο μακριά. Μένουν έξι ματς. Επικεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής. Παίζονται πολλά σε αυτό το ματς. Δεν χωράνε άλλες απώλειες μια και είμαστε πίσω στη βαθμολογία. Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη. Ενδεχόμενη νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή, από τη στιγμή που το ΑΠΟΕΛ έχει δύσκολο ματς με την ΑΕΛ».

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση