ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «καπετάνιος» του Θεού

Το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία και ο Απόλλωνας θα δώσει την μάχη του για τον τίτλο. Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ έδωσε ξανά την ελπίδα για το πρωτάθλημα και στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» επικρατεί αισιοδοξία.

Μπορεί τα πράγματα να φαντάζουν δύσκολα ακόμα, αλλά στην Λεμεσιανή ομάδα τονίζουν ότι θα παλεύουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουν τον απολογισμό τους. Στο τέλος θα κριθούν τα πάντα.

Όμως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα αυτή η ομάδα έχει πετύχει πάρα πολλά από την μέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλου του φίλαθλου κοινού της Κύπρου για το ποδόσφαιρο που παίζει.

Το θαυμασμό και την εκτίμηση έχουν κερδίσει και αρκετοί ποδοσφαιριστές, που αρχικά είχαν αμφισβητηθεί. Όπως ο Πάουλο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αρχικά είχε αμφισβητηθεί και περισσότερο όταν πέτυχε το αυτογκόλ στο παιχνίδι με τον Ερμή, όμως στην συνέχεια έδειξε την ποιότητα του.

Είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, με πολύ καλή αντίληψη των φάσεων. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι ο «βράχος» και συνάμα «καπετάνιος» στην άμυνα των «κυανόλευκων». Ταυτόχρονα, με τα 5 γκολ που σημείωσε βοήθησε και επιθετικά την ομάδα.

Από την ομάδες που είναι στην εξάδα, ο Βινίσιους πέτυχε τα περισσότερα γκολ απ’ όλους τους αμυντικούς. Τέσσερα έχει ο Λαφράνς της ΑΕΛ, ενώ τρία γκολ πέτυχαν Καταλά και Τζούνιορ. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να έχει ένα αμυντικό που έχει και έφεση στο σκοράρισμα.

Σε γενικές γραμμές ο Βινίσιους είναι από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες του Απόλλωνα την φετινή περίοδο. Και εκτός απροόπτου θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στην ομάδα, αφού αναμένεται ότι ο Απόλλωνας θα εξασκήσει το δικαίωμα που διαθέτει για ανανέωση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X