ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περήφανοι για την ομάδα»

Ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει σημαντική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, η οποία τον βάζει ξανά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Αντώνης Γλυκής, μιλώντας το πρωινό της Μεγάλης Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95, αρχικά αναφέρθηκε στην σημερινή γενέθλια ημέρα:

«Προσφέρει εδώ και 63 χρόνια και έχει να προσφέρει σε άλλα τόσα. Το σημαντικό είναι ο Απόλλωνας να συνεχίσει να προσφέρει σε όλα τα μετερίζια στην κοινωνία και όχι μόνο στον αθλητικά. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, σε όλα τα επίπεδα»

Ακολούθως, μίλησε για την χαρά που έδωσε στον κόσμο αυτή η νίκη: «Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Να βλέπω τον κόσμο του Απόλλωνα να φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα του. Και να λένε ότι, ανεξάρτητα από το αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα, είναι περήφανοι για την ομάδα μας. Αυτό είναι το κέρδος για μέσα».

Για την αντίδραση του κόσμου στο τέλος, που φώναζε στους παίκτες ότι αυτοί είναι οι πρωταθλητές: «Ο Απολλωνίστας είναι πολύ απαιτητικός οπαδός και με την αντίδραση του δείχνει να ευχαριστιέται να βλέπει την ομάδα του. Να βλέπει τους παίκτες του να παίζουν με πάθος και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι έχουν πάρει τον αέρα του ΑΠΟΕΛ: «Με όλη μου την ταπεινότητα μου, μπορώ να πω ότι έχουμε πάρει τον αέρα και από άλλες ομάδες. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Αγαπάμε και σεβόμαστε όλο τον κόσμο. Δουλεύουμε σαν ομάδα. Ο ένας νοιάζεται για τον άλλο και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη, αυτό είναι ένα στατιστικό το οποίο λέει αρκετά πράγματα».

Για την συνέχεια: «Είναι αλήθεια ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλω να πω κάτι. Σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα θα λέγαμε ότι η μάχη για τον τίτλο θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρωτάθλημα μας, που έκανε πολλά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, θα κριθεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμείς, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο».

Για Γκιέ και Μπεντόγια: «Η χθεσινή νίκη και η προσπάθεια ήταν μόνο για αυτούς. Τις τελευταίες ημέρες είχα μία συνάντηση με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Είχαν συγκλονιστεί με αυτά που συνέβησαν στους συμπαίκτες τους και πραγματικά πίστευα ότι θα επηρεαστούν από αυτό το συμβάν. Όμως, συνέβη το αντίθετο και οι παίκτες έδωσαν κάτι παραπάνω. Πραγματικά, θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα και θα επιστρέψουν σύντομα κοντά μας. Οι παίκτες τους περιμένουν στο Κολόσσι για να συνεχίσουν όλοι μαζί τον δρόμο τους».

Για το θέμα του γηπέδου της Λεμεσού: «Είναι ένα αρκετά δύσκολο θέμα. Σαν Απόλλωνας και σε συνεργασία με τις άλλες ομάδες τις πόλης μας κάναμε πολλές προσπάθειες το τελευταίο διάστημα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και να καταφέρουμε να βγούμε σε προσφορές. Είμαι αισιόδοξος, ότι σύντομα θα ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια και να μπορούμε να βγούμε σε προσφορές. Δεν ξέρω εάν είναι στα επόμενα γενέθλια, αλλά έχει μπει το νερό στο αυλάκι για να βγούμε σε προσφορές και να αρχίσουν τα έργα».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση