ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακόμα ένας «τελικός»

Δύσκολη έξοδο έχει σήμερα ο Απόλλωνας, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο στόχος όμως είναι αυτονόητος. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Στο σημείο όπου βρίσκεται η ομάδα, άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα ήταν ότι χειρότερο.

Η απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς και με νίκη ο Απόλλωνας θα μειώσει στον ένα βαθμό και θα περιμένει το αυριανό ντέρμπι στην Λευκωσία. Πρώτα, προέχει ο σημερινός αγώνας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει τονίσει στους παίκτες του, αυτά που τονίζει πριν από κάθε παιχνίδι.

Πάθος, δύναμη, ένταση, πίεση, κατοχή μπάλας και πάνω απ’ όλα συγκέντρωση. Αυτά τα στοιχεία θέλει από τους παίκτες του σε κάθε παιχνίδι ο Κύπριος τεχνικός και το ίδιο θα ζητήσει και σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Σακέτι συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Σεμέδο θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ ο Ρομπέρζ την δεύτερη. Σε αυτούς υπάρχουν ο τραυματίας Αγγελή και ο ανέτοιμος Μακρίδης.

Συνεπώς, αναμένεται να δούμε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρούνο Βάλε, που σήμερα γιορτάζει τα 34α γενέθλια του. Δεξιά στην άμυνα θα διατηρηθεί ο Μάριο Σέρτζιο και αριστερά ο Βασιλείου.

Στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τον Πελαγία δίπλα στον Βινίσιους. Ο Χάμπος θα μεταφερθεί στο κέντρο, μαζί με τους Μπεντόγια και Ντα Σίλβα. Τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές. Παπουλής, Σαρδινέρο και Πέδρο. Στην κορυφή θα παραμείνει ο Μάγκλιτσα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση