ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το απλό, είναι όμορφο

Η κούρσα για τον τίτλο ποτέ δεν έκλεισε για τον Απόλλωνα και ούτε τώρα ανοίγει με τη διαφορά να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς. Ήταν όμως ένα άκρως σημαντικό διπλό αυτό στο ΓΣΠ με την Ομόνοια, αφού έδειξε πως οι «κυανόλευκοι» έχουν τρόπους να κερδίζουν αγώνες που θα βάλουν πίεση στους αντιπάλους τους.

Ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στο να έρθει η νίκη, ήταν η απλότητα που είχε στο παιχνίδι της η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου βέβαια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόδοση του Μάριο Σέρτζιο στον αγώνα, που έπαιζε σε ένα τέτοιο παιχνίδι σαν να έκανε πασούλες σε rondo στην προπόνηση.

Κάλυπτε το χώρο του, έπαιρνε τις σωστές θέσεις να μπορέσει να κόψει και όχι να διώξει ενώ έπαιζε και τη σωστή πάσα για να προωθήσει το παιχνίδι μπροστά. Δεν είναι πράγματα που χαζεύεις άμα τα δεις, όμως σε βρεγμένο τερέν αυτά τα απλά πράγματα είναι και δύσκολα αλλά και πολύτιμα.

Δείγμα του πόσο σε βοηθά να έχεις παραστάσεις και τίτλους στη ράχη σου, όταν δίνεις αγώνες υψηλής πίεσης που το να κερδίσεις κάτι μεγάλο σημαίνει. Χρειάζονται τέτοιοι παίκτες και ο Μάριο Σέρτζιο σε στιγμές αποδεικνύει ό,τι σε αυτά τα κρίσιμα στάδια της σεζόν η παρουσία του μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Στο ποδόσφαιρο του καιρού μας η θέση του πλάγιου μπακ είναι η πιο  πολυσύνθετη σε μια ενδεκάδα. Ο Σέρτζιο είναι τέτοιου τύπου μπακ ακόμα και στα 35 του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT