ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξανά στις ράγες

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στην Λευκωσία και έτσι μπήκε ξανά για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τα παλληκάρια του Σωφρόνη Αυγουστή έχοντας υπομονή και όντας καλύτεροι κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πήραν σπουδαία νίκη.

Ο Κύπριος τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει την ίωση που αποκόμισε την τελευταία στιγμή ο Γκιέ Γκιέ και έτσι προτίμησε τον Μάγκλιτσα για αντικαταστάτη του. Ο Χάμπος κλήθηκε να καλύψει ξανά το κενό του Ρομπέρζ ενώ ο Παπουλής προτιμήθηκε αντί του Πέδρο αριστερά. Ο Απόλλωνας στο πρώτο μέρος είχε να αντιμετωπίσει και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο από τις καταρρακτώδεις βροχές που προηγήθηκαν. Παρόλα αυτά οι «γαλάζιοι» ήταν καλύτεροι και έφτιαξαν φάσεις αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Παναγή.

Το δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν απόλυτος κυρίαρχος ωστόσο δυσκολευόταν αφάνταστα να δημιουργήσει φάσεις. Τελικά το γκολ ήρθε μετά από ένα λάθος του Παναγή που έδωσε την ευκαιρία οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή να φύγουν στην αντεπίθεση και να κάνουν το 1-0 με τον Σαρδινέρο. Εκεί τα πράγματα απλοποιήθηκαν αφού η Ομόνοια αδυνατούσε να αντιδράσει και φυσιολογικά ήρθε και το γκολ του Πίεχ που καθάρισε τον αγώνα και εξαφάνισε το άγχος.

Το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα ήταν αυτό που τους έφερε την νίκη αφού ήξεραν ότι με το τρίποντο θα έβαζαν έντονη πίεση στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα απέδειξε και σήμερα ότι έχει πνεύμα πρωταθλητή και μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή στάθηκε και στις επιστροφές των ποδοσφαιριστών του δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που το ρόστερ του μεγάλωσε. Όπως τόνισε και ο ίδιος ένα γεμάτο ρόστερ είναι πολύ χρήσιμο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Πλέον οι «γαλάζιοι» βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια αφού είδαν την διαφορά να μειώνεται ξανά. Το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση αποκτά χαρακτήρα κομβικό αφού με νίκη ίσως να πάει με ακόμη μικρότερη διαφορά σε δύο εβδομάδες στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Για να δούμε λοιπόν αν θα μπει ποτέ φρένο στο τρένο του Σωφρόνη Αυγουστή.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση