ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φανούριος για Ρομπέρζ και Ομόνοια

O εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ποινή που επιβλήθηκε στον Ρομπέρζ από τον Αθλητικό Δικαστή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για την ποινή του Ρομπέρζ:

«Είμαστε προβληματισμένοι για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ρομπέρζ. Στο τέλος της περιόδου θα πρέπει να καθίσουμε με τα υπόλοιπα σωματεία για να δούμε τι θα γίνει με τις ποινές και το τι προκύπτει μέσα από τις κωδικοποιημένες ποινές. Δεν είναι ξεκάθαρο το πώς ξεχωρίζει το βίαιο παιχνίδι από το τίμιο παιχνίδι. Δεν είναι ίδιες όλες οι αποβολές, αν είναι αντιαθλητικό ή εκτός φάσης. Το άδικο για τον ποδοσφαιριστή μας είναι ότι δεν έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα. Αν υπάρχει καταγραμμένο στο φύλλο αγώνος το περιστατικό, αυτό εξετάζει ο Αθλητικός Δικαστής. Μιλάμε για κωδικοποιημένες οι οποίοι προκύπτουν βάσει του φύλλου αγώνας.»

Αν είναι εφέσιμη η ποινή του:

«Αυτό θα το δούμε το απόγευμα.»

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα όπως είναι το ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, μια ομάδα η οποία ψάχνει και αυτή τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Η προσέγγιση για τον αγώνα της Κυριακής είναι η ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή να προετοιμαστούμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση και να πάμε στη Λευκωσία για να κερδίσουμε.»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα είμαστε σε μειονεκτική θέση έναντι του ΑΠΟΕΛ. Υπολείπονται ακόμη πολλά παιχνίδια, υπάρχουν πολλά παιχνίδια έξι βαθμών άρα εμείς θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε το αυτονόητο κάθε βδομάδα για να μειώσουμε την απόσταση.»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Μάγκλιτσα προπονείται κανονικά όμως προέρχεται από μια μακρά αποχή. Υπάρχουν ακόμη δυο πρωτοκλασάτοι επιθετικοί όπως είναι οι Γκίε και Πίεχ. Ο Γκίε θα προπονηθεί το απόγευμα. Ο Αγγελή ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Τιάγκο προπονείται κανονικά, Ψύχας και Μακρίδης μπήκαν τις τελευταίες μέρες σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολουθεί ο Ντουντού.»

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση