ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τρέχουν οι διαδικασίες

Ο πρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Ο κ. Ευσταθίου αναφέρθηκε στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Ανδρέα Σοφοκλέους για το γήπεδο της Λεμεσού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

«Αποφασίστηκε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα έρθει αρχιτέκτονας από την Ελλάδα, θα γίνει μια συνάντηση με όλους τους μελετητές για να δούμε πως προχωρούμε. Να δώσουν τις υπογραφές και τα σχέδια για να μπορέσουμε να βγούμε σε προσφορές.

Αυτό ήταν το θέμα της σύσκεψης όπως επίσης και το πώς θα εξευρεθεί το ποσό που θα χρειαστεί για την αποπληρωμή αυτών των μελετητών που δυστυχώς δεν είναι μέσα στη χορηγία γιατί δεν είχαν γίνει προσφορές για το θέμα των αρχιτεκτονικών σχεδίων. Είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό, ένας εξαψήφιος αριθμός, περίπου ένα εκατομμύριο 200 χιλιάδες ευρώ. Αυτήν την υποχρέωση την αναλάβαμε εμείς.»

Για το γεγονός ότι ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος έριξε το μπαλάκι στα σωματεία για την καθυστέρηση:

«Καταρχήν να βεβαιώσω την προθυμία του προέδρου της Δημοκρατίας ότι θέλει να αρχίσει το γήπεδο και να τελειώσει το γήπεδο. Αυτό είναι δεδομένο. Δεδομένο επίσης είναι ότι θα γίνει το γήπεδο. Είναι μια απόφαση η οποία θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον. Αυτό που δεν μπορούμε να πούμε είναι πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες και πότε θα τελειώσει το γήπεδο.

Όμως να πούμε ότι υπάρχει ακόμα η άδεια που χρειαζόμαστε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι όλα μαζί. Δεν θα έλεγα ότι τα σωματεία έχουν ευθύνη. Είναι θέμα διαδικασιών.»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X