ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα διλήμματα του Σωφρόνη

Στον ντέρμπι με την Ομόνοια έχει επικεντρωθεί πλέον ο Απόλλωνας. Οι διεθνείς έχουν επιστρέψει και έχει η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο στόχος είναι αυτονόητος και δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να παραμείνει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φύγει ξανά νικηφόρα από το ΓΣΠ. Δύσκολο πράγμα, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αφού το έκανε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, γιατί να μην το κάνει και τώρα.

Η τεχνική ηγεσία έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τιμωρημένων Ρομπέρζ και Σεμέδο. Ειδικά η απουσία του Γάλλου είναι που φέρνει σε σκέψεις τον Σωφρόνη Αυγουστή για τον παίκτη που θα επιλέξει να βάλει δίπλα στον Βινίσιους.

Ο νεαρός τεχνικός, τις προηγούμενες φορές που υπήρχε απουσία στο κέντρο της άμυνας επέλεξε τον Χάμπο Κυριάκου. Μία κίνηση που κάλυψε το κενό, καθώς ο νεαρός ήταν εξαιρετικός και σαν κεντρικός αμυντικός. Όμως, η απουσία του Χάμπου από το κέντρο φάνηκε να δημιουργεί κενό στον άξονα.

Διότι, μαζί με τους Σακέτι και Ντα Σίλβα έχουν καταφέρει να δημιουργήσει μία εξαιρετική τριάδα στην μεσαία γραμμή. Ο ένας συμπληρώνει και καλύπτει τον άλλο. Αυτό το ξέρει ο Σωφρόνης Αυγουστή και δεν αποκλείεται να δούμε τον Πελαγία στο κέντρο της άμυνας.

Με την τοποθέτηση του 33χρονου στο κέντρο της άμυνας, δεν θα χρειαστεί να «χαλάσει» την τριάδα του άξονα, που είναι η μεγάλη δύναμη του Απόλλωνα. Και το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορεί να κρατήσει και μπάλα, κάτι που θέλει και ζητά ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Από την άλλη, υπάρχει και το δίλλημα με τον Σαρδινέρο ο οποίος ήταν ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι πρωταθλήματος που έγινε στην Λευκωσία. Ενώ, ο Φώτης Παπουλής δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όμως, η αξία του Ελλαδίτη είναι δεδομένη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνει την διαφορά.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT