ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακόμα πιο πεισμωμένοι

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο Απόλλωνας διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με 60 γκολ σε 28 αγώνες. Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού σκοράρουν κατά μέσο όρο 2.14 γκολ ανά παιχνίδι.

Τα περισσότερα γκολ του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί στο τελευταίο τέταρτο των αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή πέτυχε 14 γκολ στο διάστημα 76-90.

Αυτό το στατιστικό δείχνει τη φιλοσοφία που υπάρχει στο φετινό Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» παλεύουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και σε αρκετές περιπτώσεις ανταμείβονται, όπως συνέβηκε στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πέρασε τη σωστή νοοτροπία στην ομάδα, την νοοτροπία του νικητή και τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα και όπου βγει. Ο «κάττος» έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο Κολόσσι. Έχει καταφέρει να παίρνει το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο δεν κατάφερε να κάνει ο προκάτοχος του.

Η ψαλίδα από την πρώτη θέση άνοιξε στους επτά βαθμούς όμως υπάρχουν ακόμη 24 διαθέσιμοι στο τραπέζι. Οι «κυανόλευκοι» απέδειξαν ότι είναι μαθημένοι στα δύσκολα, δεν θα τα παρατήσουν. Θα δώσουν σκληρή μάχη μέχρι τέλους.

Τα γκολ του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα ανά 15λεπτο:

0-15: 9
16-30:11
31-45: 8
46-60: 12
61-75: 6
76-90: 14

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT