ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Το γήπεδο θα γίνει»

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95.0 μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης και αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της Λεμεσού, το Τσίρειο, αλλά και το Μακάρειο. Ξεκίνησε με το γήπεδο της Λεμεσού:

«Ελπίζω να κερδίσουμε και τις δύο μάχες. Πρώτα να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ και να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και μετά να κερδίσουμε την μάχη για το γήπεδο της Λεμεσού», ήταν το αρχικό σχόλιο και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχει κατατεθεί κανένας επίσημος φάκελος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το θέμα του γηπέδου, διότι θέλουμε όταν καταθέσουμε οποιοδήποτε φάκελο να είμαστε σίγουροι ότι θα εγκριθεί. Ότι κάνουμε τώρα, το κάνουμε υπό την μορφή των ανεπίσημων επαφών, έτσι ώστε να ξέρουμε τις ελλείψεις που έχει ο φάκελος και να τις συμπληρώνουμε».

Για την αποφασιστικότητα που υπάρχει για να γινεί το γήπεδο: «Είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του προέδρου της Δημοκρατίας για να γίνει το γήπεδο της Λεμεσού. Γνωρίζει, όπως όλοι μας την ανάγκη να γίνει ένα γήπεδο ποδόσφαιρου στην Λεμεσό. Καθυστέρησε το έργο, διότι έχουμε μπλέξει με τις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όμως, το γήπεδο είναι αναγκαιότητα και αν δεν πάει κάτι καλά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε έχουμε και εναλλακτικό σχέδιο, αλλά να μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα αυτή την στιγμή. Ο κόσμος όμως να ξέρει, ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το γήπεδο θα γίνει».

Για το Τσίρειο: «Μέχρι όμως να γίνει το γήπεδο στην Λεμεσό, θα πρέπει να δούμε και το θέμα της ασφάλειας του Τσιρείου. Θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί το Τσίρειο για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να τελειώσει το γήπεδο στο Κολόσσι και να μεταφερθούν οι ομάδες της Λεμεσού εκεί».

Για το Μακάρειο : Δεν έχουμε κάποιο Αίτημα Δεν υπάρχει κάποιο αίτημα που να απασχολεί τον οργανισμό. Ότι ξέρουμε, είναι από εσάς και από αυτά που γράφετε και λέτε».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Επιβράβευση για Πίττα

Επιβράβευση για Πίττα

Ο νεαρός επιθετικός πήρε για πρώτη φορά κλήση στην Εθνική ομάδα, μετά από την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τον Ένωση
 |  ΕΘΝΙΚΗ
X