ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο Απόλλωνας είχε δεύτερη σερί απώλεια στο πρωτάθλημα και έμεινε εφτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δεν τα παρατούν όμως οι «κυανόλευκοι», όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95, ο εκ των Αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής:

«Δυστυχώς, πάρα την καλή απόδοση που είχαμε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να πάρουμε το ζητούμενο που ήταν η νίκη. Μας αφήνει απογοητευμένους, γιατί έχουμε μείνει εφτά βαθμούς από την κορυφή. Όμως, δεν θα τα παρατήσουμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Οι παίκτες έδειξαν και προχθές την θέληση που έχουν για να πετύχουν», ανέφερε αρχικά.

Για τις πιθανότητες: «Σίγουρα, όσο μειώνονται οι αγωνιστικές και μεγαλώνει η διαφορά, τότε οι ελπίδες λιγοστεύουν. Υπάρχουν όμως ακόμα εννιά παιχνίδια και όλα είναι ανοικτά. Μείναμε λίγο πίσω, αλλά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και θέληση».

Για την αντίδραση της ομάδας στο ντέρμπι: «Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι εάν μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο γρήγορα, ενδεχομένως και να κερδίζαμε. Ήμασταν πολύ άτυχοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος όμως καταφέραμε να μην χάσουμε και πήραμε τουλάχιστον τον βαθμό, που στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί και σημαντικός».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δυστυχώς θα αγωνιστούμε χωρίς την μεγάλη μας δύναμη. Τον κόσμο μας. Είναι παιχνίδι έξι βαθμών. Βρισκόμαστε πολύ κοντά με την ΑΕΚ στην βαθμολογία. Στόχος μας, όπως πάντα είναι η νίκη. Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας βοήθα πάρα πολύ στα τελευταία παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι θεωρώ είχε σπρώξει την ομάδα στην ανατροπή. Δυστυχώς, δεν θα είναι μαζί μας το Σάββατο και αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Θα πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση