ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πάμε για δέκα νίκες»

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι».

Αναφέρθηκε στη χθεσινή τιμωρία που επιβλήθηκε στον Απόλλωνα από τον Αθλητικό Δικαστή και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Για την τιμωρία του Απόλλωνα από τον Αθλητικό Δικαστή:

«Είναι μια τιμωρία που έρχεται σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Μας είχαν προειδοποιήσει από την ΚΟΠ. Είχαμε προσπαθήσει να το αποτρέψουμε. Τώρα είμαστε ενώπιον μια τιμωρίας και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε χωρίς τον κόσμο μας. Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά.

Το να παίζεις στην έδρα σου χωρίς τον κόσμο δεν είναι και το καλύτερο. Μακάρι με την οποιαδήποτε τιμωρία να μπορέσει να εκλείψει αυτό το πρόβλημα όμως στην τελική το πληρώνουν μόνο τα σωματεία. Αν η πολιτεία δεν λάβει αυστηρά μέτρα νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα θα υπάρχει και θα διαιωνίζεται.»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:

«Η ομάδα προετοιμάζεται για αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε αρκετές επιστροφές και θα πάμε για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δέκα παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, δεν αποπροσανατολίζει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στην αντίπαλη ομάδα. Θα πάμε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη.»

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση