ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για 1000 λόγους διπλό

Ο Απόλλωνας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση στο στάδιο «Α.Παπαδόπουλος». Ο Σωφρόνης Αυγουστή πονοκεφαλιάζει λόγω των απουσιών αφού καλείται να επιλέξει τους κατάλληλους 11 που θα φύγουν με το διπλό.

Όπως φαίνεται την θέση του τιμωρημένου Σακέτι θα πάρει ο Σεμέδο, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για αυτό ακριβώς τον λόγο. Αποκτήθηκε δηλαδή για να δίνει ανάσες και να αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή στα χαφ. Στα στόπερ η απουσία του Ρομπέρζ αν και είναι πρόβλημα δεν ανησυχεί τόσο τον τεχνικό των «γαλάζιων» ενώ επιστρέφει πιθανότατα και ο Πελαγίας. Με τέτοιο Χάμπο και με τέτοιο Βινίσιους που είδαμε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα σπάσει αυτό το δίδυμο. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι για την επίθεση όπου ο Γκίε διεκδικεί με ίσες πιθανότητες φανέλα βασικού μαζί με τον Πίεχ.

Τα κίνητρα του Απόλλωνα για την νίκη είναι πάρα πολλά και είναι γι’ αυτό που αναμένεται να παρουσιαστεί παθιασμένος αύριο για την νίκη. Αρχικά θέλει να συνεχίσει αυτή την πορεία που ξεκίνησε προς την κορυφή και δεν θέλει να σταματήσει. Το τρένο του Σωφρόνη Αυγουστή δείχνει να μην έχει φρένο και θέλει να περάσει και από τον σταθμό του «Παπ» αλώβητο. Ο Απόλλωνας αύριο θέλει την νίκη για να διατηρήσει, ίσως και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και να μπει στα play-offs σε θέση βολής.

Επίσης θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να πανηγυρίσει μπροστά από τους συγκλονιστικούς οπαδούς του. Οι «φυγάδες» είναι πραγματικά ασύλληπτοι τα τελευταία παιχνίδια αφού στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ έκαναν ρεκόρ προσέλευσης ενώ για τον αγώνα του «Παπ» εξάντλησαν τα εισιτήρια σε μόλις μια μέρα. Ο τελευταίος και πιο σημαντικός λόγος που ο Απόλλωνας θέλει την νίκη είναι για να σπάσει επιτέλους αυτή την μικρή αρνητική παράδοση που έχει στο «Α.Παπαδόπουλος». Συγκεκριμένα οι «γαλάζιοι» έχουν να κερδίσουν σε αγώνα της πρώτης φάσης από το 2014-15.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Απόλλωνας θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία του προπόνηση πριν τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση. Το ηθικό στο στρατόπεδο της ομάδας είναι ακμαιότατο και άπαντες θέλουν να το διατηρήσουν. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X