ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άντον OFF, Άμπραχαμ ΟΝ

Ο Απόλλωνας δέχθηκε σημαντικό πλήγμα σε κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, με τον τραυματισμό του Άντον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης ενημέρωσε μέσω insta πως θα λείψει για ενάμιση περίπου μήνα, γεγονός που τον θέτει οριστικά νοκ άουτ για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Η φετινή σεζόν περιστράφηκε σε μεγάλο βαθμό, ως προς τις συζητήσεις τις καθαρά ποδοσφαιρικές, στους φορ που είχε η ομάδα αφού επιλέγηκε να έχει τρεις στη θεωρία «πρωτοκλασάτες» λύσεις. Πέραν του Μάγκλιτσα, ο πάλιουρας Γκίε και ο «νέος» Πίεχ συνθέτουν την τριάδα.

Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, τα περισσότερα λεπτά τα έπαιρνε ο Γκίε και έσερνε το χορό με τα πέντε γκολ που σημείωσε μέχρι τις 4/12 που έπαιξε τελευταία φορά απέναντι στην Ανόρθωση. Ένα ακριβώς γύρο πρωταθλήματος μετά, ο Ιβοριανός αναμένεται να ξαναπαίξει στην ενδεκάδα πάνω που ο Μάγκλιτσα πάει στα πιτς.

Ο Κροάτης άρχισε να παίρνει τα πάνω του από τότε που ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε την ομάδα. Από τα οκτώ γκολ του, τα έξι μπήκαν από τον αγώνα με το Ζακάκι και μετά όπου μπήκε αλλαγή, σκόραρε και δε ξαναβγήκε από την ενδεκάδα με εξαίρεση όταν ήταν τιμωρημένος με κάρτες (εφτά πρόλαβε να δεχθεί φέτος). Το εντυπωσιακό με τον Κροάτη είναι πως και στα οκτώ ματς πρωταθλήματος που συζητάμε κατάφερε είτε να σκοράρει είτε να μοιράσει γκολ με ασσίστ!

Με Ζακάκι, ΑΕΚ, Ερμή, Αναγέννηση, Εθνικό και ΑΠΟΕΛ σκόραρε ενώ με Ομόνοια εκτός και Δόξα μοίρασε ασσίστ! Εντυπωσιακοί αριθμοί που γίνονται ακόμα περισσότερο τέτοιοι αν προσθέσουμε και τα δυο ματς κυπέλλου με την Ομόνοια στα οποία επίσης σκόραρε!

Αλίμονο αν δεν είναι απώλεια ένας τέτοιος παίκτης, αλλά υπάρχει η παρηγοριά πως ο Γκίε των 35 γκολ σε 102 αγώνες (78 ενδεκάδας) επέστρεψε και πάτησε ξανά χορτάρι. Υπάρχει η επιλογή του Αρκάδιους Πίεχ των 7 γκολ φέτος ενώ το εντυπωσιακό για τον Απόλλωνα είναι πως ενώ έχει τέτοιας ποιότητας φορ στις τάξεις του, οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι άλλοι!

Ο Φώτης Παπουλής, που επίσης επιστρέφει, είναι πρώτος με 12 γκολ και ο Άλεξ Ντα Σίλβα ακολουθεί με 11.

Συμπερασματικά, είναι μια σημαντικού απουσία ο Κροάτης για όσο λείψει, αλλά το φετινό ρόστερ έχει τις λύσεις να την αναπληρώσει.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT