ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να μην τριτώσει το κακό

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Η νίκη στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Ανόρθωση αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Απόλλωνα.

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού θα ταξιδέψουν με αρκετές απουσίες στη Λάρνακα όμως παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το τρίποντο. Η νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και η μείωση της διαφοράς από την κορυφή έχουν ανεβάσει στο ζενίθ τη ψυχολογία των παικτών της ομάδας της Λεμεσού.

Για να έχει αξία η νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει ο Απόλλωνας να βρει τον τρόπο να κερδίσει την ομάδα του Ρόνι Λέβι. Σε τέτοια κρίσιμα ματς παίζει πρώτιστο ρόλο η ουσία και όχι η εμφάνιση και αυτό το γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο του Απόλλωνα.

Το παιχνίδι παρουσιάζει υψηλό βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή. Η Ανόρθωση έχει μείνει εκτός στόχων στο πρωτάθλημα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σηκώσει λευκή πετσέτα. Σε αυτή την περίπτωση το γόητρο  υπερισχύει της «αδιαφορίας», μιας και μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα.

Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πέρσι ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο και πρόπερσι έχασε με 3-1 από την Ανόρθωση. Οι «κυανόλευκοι» δεν θέλουν με τίποτα να τριτώσει το κακό.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση