ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το στοίχημα που κερδίσαμε»

24sports team

info@24sports.com.cy

O Αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Αντώνης Γλυκής μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

 Για το χθεσινό ματς :«Παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε του τελευταίους μήνες και αναγκάσαμε τους αντίπαλους σε λάθη. Πήραμε αυτοπεποίθηση για το ματς της Δευτέρας».

Με ΑΠΟΕΛ:«Ξεχειλίζει από υγεία ο Απόλλωνας και πορευόμαστε προς το στόχο. Σίγουρα δίνουμε την ανάλογη σημασία στο ματς της Δευτέρας και έχουμε στόχο να κερδίσουμε σεβόμενοι το ΑΠΟΕΛ».

Το στοίχημα:«Από τη στιγμή που αναλάβαμε ένας από τους στόχους μας ήταν η δημιουργία μιας άλλης κουλτούρας και νομίζω ότι το επιτύχαμε. Αυτό πιστεύω με βάση τα σχόλια που ακούω. Εχουμε θέσει θεμέλια για να κτιστεί μια ομάδα σε άλλη βάση. Πχ τα χθεσινά γεγονότα δεν χαροποιούν κανένα. Αυτή είναι η κουλτούρα που λέω. Συγχαίρω τον κόσμο μας για τη χθεσινή συμπεριφορά. Το ότι δεν αντέδρασαν οι οπαδοί μας είναι ένα στοίχημα που κερδήθηκε. Είμαι σίγουρος ότι τη Δευτέρα θα είναι όλοι στο Τσίρειο».

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση