ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόκριση, tick. Τώρα πρωτάθλημα...

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ είναι δύσκολο να κάνεις αγωνιστική κριτική, όμως στον Απόλλωνα κοιτούν τα δικά τους που σαφώς μόνο ευχάριστα είναι.

Η εβδομάδα αυτή καθορίζει τη συνέχεια σε κύπελλο και πρωτάθλημα και το 50% του…τεστ πέρασε με επιτυχία.

Ο Απόλλωνας είναι για όγδοη σεζόν στις τελευταίες δέκα στα ημιτελικά του κυπέλλου και φιλοδοξεί να φτάσει στον πέμπτο τελικό και το τέταρτο τρόπαιο. Αυτά σε μια δεκαετία όπου είναι ασφαλώς η πλέον επιτυχημένη ομάδα στο θεσμό αυτό.

Πέρασε δίκαια, αν και το σημερινό προσωπικά το θεωρώ ως μη γενόμενο. Ο Απόλλωνας έπαιζε χωρίς αντίπαλο και ακόμα και όταν έμεινε με δέκα, πάλι βρήκε τρόπο να φανεί απειλητικός. Πρέπει να είμαστε ακριβείς ως προς τι βλέπουμε σε ένα γήπεδο. Σημειώνονται βέβαια τα θετικά πως εκμεταλλεύτηκαν όσα τους έδωσε η αντίπαλη άμυνα αλλά και υπήρξε σωστή διαχείριση της στραβής στο φινάλε του ημιχρόνου.

Δε γράφουμε άλλα, αφού υπάρχει το άλλο 50% που είναι και πιο σημαντικό. Ακολουθεί το ματς της χρονιάς με ΑΠΟΕΛ και όλη η οικογένεια του Απόλλωνα καλείται να το αντιμετωπίσει ως τέτοιο. Γεμάτη Δυτική, απόλυτη συγκέντρωση και μια Καθαρή Δευτέρα διαφορετική από τις άλλες. Είναι ματς της χρονιάς όχι γιατί καθορίζει τα πάντα, αλλά γιατί αν έρθει η νίκη τότε θα υπάρχουν και επόμενα ματς της χρονιάς.

Έχουμε όμως μέρες να τα πούμε όλα αυτά…

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X