ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στόχος οι δύο τίτλοι»

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το αυριανό ντέρμπι κυπέλλου με την Ομόνοια, όπου θα κυνηγήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής, μίλησε το πρωινό της Τρίτης, στην εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 «Κάνε παιχνίδι» και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

«Βλέπουμε τα του οίκου μας. Εμείς έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι αύριο. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια. Θέλουμε να προκριθούμε και θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Να κρατήσουμε τα ηνία που κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».

Για τον ορισμό του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την Καθαρά Δευτέρα: «Η μέρα και η ώρα προσφέρεται στον φίλαθλο κόσμο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Γι’ αυτό, θέλαμε όλοι να παίξουμε την συγκεκριμένη μέρα. Όμως, πρώτα έχουμε τον αυριανό αγώνα. Σε αυτόν επικεντρωνόμαστε και θέλουμε να κερδίσουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός ότι πολλοί βλέπουν τον Απόλλωνα την ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ: «Η ομάδα αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό το βλέπει όλος κόσμος. Το είπα πολλές φορές ότι και όταν η ομάδα δεν έπαιζε καλά, ήμασταν σίγουροι ότι τα πράγματα θα άλλαζαν. Ξέραμε ότι έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι το τέλος».

Στόχος και οι δύο τίτλοι: «Ναι, έχουμε στόχο και τους δύο τίτλους. Ο Απόλλωνας είναι πολύ μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο στοχεύει στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτό επιδιώκουμε και φέτος και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για το ότι η Ομόνοια παίζει με την πλάτη στον τοίχο: «Συμφωνώ ότι η Ομόνοια ίσως να παίζει το τελευταίο της χαρτί για κατακτήσει κατάκτηση κάποιου τίτλου την φετινή περίοδο, όμως και εμείς θέλουμε το κύπελλο και θα πάμε αύριο στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση. Αυτό μας ενδιαφέρει».

Για τον κόσμο: «Θα έχουμε μία κατάμεστη Δυτική. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τέτοια παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι θα είναι αύριο στο γήπεδο και θα σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση