ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με αλλαγές για τη νίκη

Το ζητούμενο σήμερα είναι η νίκη. Ο Απόλλωνας, φιλοξενώντας την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο στάδιο θέλει να επιστρέψει τα νικηφόρα αποτελέσματα, έτσι ώστε να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που θα προκύψουν από τα δύο ντέρμπι.

Όπως λέγαμε και χθες, θεωρητικά ο Απόλλωνας έχει το πιο εύκολο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν. Διότι, μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Όμως, παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» δεν παρασύρονται.

Ξέρουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν απέναντι στην ομάδα των Πολεμιδιών. Άλλωστε, το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά έβαλε δύσκολα σχεδόν σε όλες τις ομάδες. Γι’ αυτό, αντιμετωπίζουν τον αυριανό αγώνα σαν ντέρμπι, καθώς δεν θέλουν να στραβοπατήσουν και να επιστρέψουν στις νίκες.

Πέραν από τα γνωστά προβλήματα, προέκυψε και απρόοπτο με τον Χάμπο Κυριάκου, ο οποίος δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής.

Πέδρο και Μάγκλιτσα έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Ο Παπουλής έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα χάσει και τον επαναληπτικό με την Ομόνοια. Εκτός είναι ως γνωστό οι Γκιέ, Αγγελή, Ψύχας και Μακρίδης.

Συνεπώς, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αλλάξει την μισή ομάδα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στο ΓΣΠ. Ο Βάλε θα είναι σίγουρα στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα Στυλιανού ή Σέρτζιο. Αριστερά ο Βασιλείου.
Στο κέντρο της άμυνας Βινίσιους και Ρομπέρζ.

Στον άξονα θα δούμε ξανά τους ίδιους τρεις. Ντα Σίλβα, Σακέτι και Σεμέδο. Δεξιά στην επίθεση ο Σαρδινέρο και αριστερά ο Μπεντόγια. Και στην κορυφή της επίθεσης ο Αρκάδιους Πιέχ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση