ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλαξε πολλά…

Όταν ο Απόλλωνας έφευγε από την Λευκωσία με το «διπλό» κόντρα στην Ομόνοια, ένα πράγμα έλεγαν όλοι τους για τα παιχνίδια που ακολουθούσαν. Ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, από τα τρία ντέρμπι που έβγαλε η ομάδα, πετυχαίνοντας το απόλυτο.

Οι «κυανόλευκοι» τα τελευταία χρόνια είχαν αφήσει πολλούς βαθμούς με υποδεέστερους αντιπάλους, κάτι που στέρησε στο τέλος το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας, είχε μεγάλο πρόβλημα στο να διασπάσει τις «κλειστές» άμυνες, κάτι που πλήρωνε σε πολλούς αγώνες.

Ο Σοφρώνης ήξερε αυτό το πράγμα και το δούλεψε στην προπόνηση αρκετά. Χθες, είχε πρόβλημα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο βρήκε μία φάση από κόρνερ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Και όταν μπήκε μπροστά στο σκορ, μετά απλοποίησε τα πράγματα και πήρε ακόμη μία σημαντική νίκη, ενόψει της συνέχειας. Έτσι, ο Απόλλωνας μετά τα ντέρμπι πήρε ακόμη τρεις νίκες και συνεχίζει. Η συνέχεια ακόμα πιο δύσκολη. Ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Οι συνθήκες στο Δασάκι δεν θα είναι οι ίδιες. Ο Εθνικός στο γήπεδο του είναι πάρα πολύ δυνατός και το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Βέβαια, ο Απόλλωνας θα πάει υποψιασμένος και κατάλληλα προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT