ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παιχνίδι μιας επιλογής

Παιχνίδι μιας επιλογής είναι σήμερα για τον Απόλλωνα, που υποδέχεται την Δόξα στο Τσίρειο στάδιο. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την όγδοη τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να περιμένουν το αυριανό ντέρμπι στο ΓΣΠ για να εκμεταλλευθούν τις απώλειες που θα προκύψουν.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς βάζει πάντα δύσκολα στον Απόλλωνα, οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν σήμερα. Ωστόσο, πιστεύουν ότι εάν η ομάδα πιάσει την γνωστή, καλή της απόδοση θα καταφέρει να κερδίσει την Δόξα.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, η απουσία που τον προβληματίζει είναι αυτή του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Αγγελή την Τρίτη θα υποβληθεί σε επέμβαση στο Οπόρτο της Πορτογαλίας και δεν θα μπορεί να βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Απουσιάζουν επίσης οι Γκόμες, Ψύχας, Ντουντού, Μακρίδης, Γκίε, και Ρέινολντς.

Αναφορικά με το πλάνο, ο Κύπριος τεχνικός θα διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτό το παιχνίδι. Στο τέρμα θα είναι ο Μπρούνο Βάλε. Δεξιά στην άμυνα ο Πέδρο και αριστερά ο Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας ο Βινίσιους με ένα εκ των Καρώ ή Πελαγία.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κυριάκου, Σακέτι και Ντα Σίλβα. Στα άκρα της επίθεσης, Παπουλής και Σαρδινέρο. Ενώ, στην κορυφή της επίθεσης θα διατηρηθεί ο Άντον Μάγκιτσα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση