ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Καλό προβάδισμα»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στην Primetel για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΖ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα και τις αλλαγές που έγιναν: «To 2-0 είναι καλό προβάδισμα πρόκρισης. Θα πάμε στην Πάφο για να τελειώσουμε την πρόκριση. Συνδυάσαμε και τα δυο. Δώσαμε χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά και ξεκουράσαμε άλλους. Ήταν αξιόμαχη η ομάδα του Ζακακίου. Έχουν και ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα το Λένο που κάνει εξαιρετική χρονιά και μπράβο στο παιδί. Εμείς βλέπουμε τη Δόξα, με στόχο να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για τη Δόξα: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Όταν είσαι Απόλλωνας και έχεις ως στόχο τη νίκη, πρέπει να βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος μας να βάλουμε τα γκολ και να κερδίσουμε».

Για τους τραυματισμούς: «Είναι λυπηρό αυτό που βιώνουμε είναι απίστευτο. Όμως είναι μέρος της ζωής μας. Ο Γκόμεζ είναι τρεις βδομάδες εκτός. Ο Αγγελή πάει την Τρίτη στο εξωτερικό για επέμβαση. Ο Ψύχας μπήκε κανονικά. Όμως έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα. Ήρθαν αρκετοί σήμερα στο γήπεδο και θέλουμε περισσότερους με τη Δόξα».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση