ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όπως στο πρωτάθλημα

Αγώνα κυπέλλου έχουμε σήμερα για τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι», θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα σερί τους και στο κύπελλο και στοχεύουν σε ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει σαφέστατο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σοβαρότητα και δεν παρασύρονται από την κατάσταση που υπάρχει στην ΑΕΖ. Άλλωστε, η ομάδα του Ζακακιού την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει βαθμό στην Λάρνακα επί της ΑΕΚ.

Συνεπώς, αυτό το αποτέλεσμα λειτουργεί σαν «καμπανάκι» στον Απόλλωνα που ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει κάποιους νεαρούς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και παίζουν χωρίς άγχος για να πάρουν εμπειρίες.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή τόνισε στους παίκτες ότι θα πρέπει να έχουν στο παιχνίδι τους, τα στοιχεία που είχαν και στους προηγούμενους αγώνες και η ομάδα έκανε αυτό το σερί. Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Αγγελή ετοιμάζεται για εγχείρηση στην Πορτογαλία. Ο Γκόμες θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Ενώ, τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Μακρίδης, Ντουντού, Ρέινολτς και Γκιέ. Ο Ψύχας είναι ακόμα ανέτοιμος. 

Επιπλέον, ο Κύπριος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Φώτη Παπουλή και Χάμπο Κυριάκου για λόγους ξεκούρασης. Συνεπώς, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους που θα πρέπει να τους έχει έτοιμους για τη συνέχεια.

Ο Βάλε θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα δεν αποκλείεται να δούμε τον Σέρτζιο, ενώ υπάρχει και ο Πέδρο. Αριστερά θα είναι σίγουρα ο Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας, θα δούμε και σήμερα τους Βινίσιους και Ρομπέρζ.

Στον άξονα, είναι οι Σακέτι και  Σεμέδο Πιο μπροστά, θα δούμε τον Ντα Σίλβα, ενώ στα άκρα Σαρδινέρο και Μπεντόγια. Στην επίθεση Μάγκλιτσα ή Πίεχ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση