ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ιωσηφίδης για όλα

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη του τίτλου, χρίζοντας τον ΑΠΟΕΛ ως το πρώτο φαβορί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το αν πρέπει να μειωθούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα:

«Θεωρώ ότι οι 14 ομάδες είναι πάρα πολλές και αυτό φαίνεται συνεχώς από τις ομάδες που έρχονται από τη δεύτερη κατηγορία, οι οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Θεωρώ ότι πρέπει να μειωθούν οι ομάδες και να γίνουν δέκα.

Για τη μάχη του τίτλου:

Ο ΑΠΟΕΛ είναι και φέτος και το φαβορί. Δείχνει μια διάρκεια τα τελευταία παιχνίδια. Ενισχύθηκε με ότι καλύτερο υπήρχε στο ποδοσφαιρικό παζάρι. Βλέπω ότι θα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Όσο αφορά τους διεκδικητές, τον πρώτο λόγο μετά τον ΑΠΟΕΛ θα τον έχουν η ΑΕΛ και Απόλλωνας. Οι δυο ομάδες στις Λεμεσού έχουν ένα νέο αέρα. Ο Απόλλωνας με την πρόσληψη του Σωφρόνη πήρε τα πάνω του. Φαίνεται  ότι αυτή η αλλαγή βοήθησε. Ο Σωφρόνης έδειξε ότι ήξερε που να πατήσει. Ο Απόλλωνας έγινε πιο πιεστικός και πιο επιθετικός. Η ΑΕΛ με τον τρόπο που ανταποκρίνεται τα τελευταία παιχνίδι φαίνεται πιο ανταγωνιστική. Ενισχύθηκε με κάποιους πολύ καλούς παίκτες τον Ιανουάριο.

Για την πορεία της Ομόνοιας:

«Η Ομόνοια πάντα θα είναι εκεί να πολεμά. Θα παλέψει και αυτή για μια θέση που οδηγά στο Γιουρόπα Λιγκ. Φαίνεται ότι πάει να ανακάμψει μετά τα προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες αγωνιστικές. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι κριτήριο για τη μετέπειτα πορεία της»

Για την αγωνιστική αστάθεια της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα παιχνίδι με τις μικρές ομάδες. Δεν είχε επιθετικούς όταν ο Άλβες ήταν σε κακή κατάσταση. Πέρσι είχε το Μυτίδη μαζί του, τον έκανε να είναι πιο ανταγωνιστικό. Αυτό επηρέασε την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην έχει τη φρεσκάδα. Ο Ιδιάκεθ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Τρισκόφσκι στην κορυφή και να χάσε ένα καλό παίκτη για τα άκρα.»

Για τη μάχη της έκτης θέσης:

«Το προβάδισμα το έχει ο Εθνικός και ίσως μετά η Ανόρθωση. Η Ανόρθωση θα μπει έντονα στη μάχη της έκτης θέσης»

Για την ανάκαμψη της Ανόρθωσης:

«Επηρέασε θετικά του ποδοσφαιριστές η αλλαγή διοίκησης. Ο κόσμος πίστεψε σε αυτή τη νέα αλλαγή και το έδειξε με την παρουσία του στο γήπεδο. Η Ανόρθωση με τον άλλη ή τον άλλο τρόπο θεωρώ ότι θα παλέψει για την εξάδα ενώ βρίσκεται στο γήπεδο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση