ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τελειώσαμε τις μεταγραφές»

Στον Απόλλωνα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής, μιλώντας το πρωινό της Παρασκευής, ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου 95, αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα που ακολουθεί με την Αναγέννηση Δερύνειας:

«Βλέπουμε με κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υποτιμούμε κανένα. Πάμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος».

Ακολούθως, σχολίασε την απόδοση της ομάδας: Όταν στελεχώναμε το καλοκαίρι την ομάδα, πιστεύαμε ότι ο Απόλλωνας μπορούσε να πετύχει τους στόχους του. Όσοι ήμασταν κοντά, ξέραμε ότι κάποτε η ομάδα θα έβρισκε τον δρόμο της. Πλέον, φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να χαιρόμαστε για την απόδοση της ομάδα μέσα στο γήπεδο».
Για τον Αυγουστή: «Ο Σοφρώνης είναι εδώ και χρόνια στην ομάδα. Ασχέτως αν δεν ήταν μπροστά. Ήταν δίπλα σε όλους τους προπονητές. Έκανε πολύ καλή στους μικρούς. Ξέραμε τις ικανότητες του και για αυτό τον επιστεφτήκαμε. Βοήθησε αρκετά την ομάδα, η οποία βρήκε τον δρόμο της. Είμαστε δίπλα του και θα τον στηρίξουμε».

Για τις τιμωρίες: «Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός αυτό. Η ομάδα πρέπει να παίζει με όλο τον κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε το μειονέκτημα του Τσιρείου, εάν μειώνεται και ο κόσμος, τότε δημιουργούμε πιο μεγάλο πρόβλημα. Μπαίνουμε σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Με αυτές τις τιμωρίες, πλέον με το παραμικρό η ομάδα θα τιμωρείτε. Να παρακαλέσω και εγώ με την σειρά μου τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα και να παίζει με γεμάτη Δυτική».

Για τις μεταγραφές: «Δύσκολο να γίνει μία άλλη κίνηση. Νομίζω έχουμε τελειώσει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει τρεις κινήσεις. Μπορούσε να μην κάναμε καθόλου μεταγραφές, εάν δεν έρχονταν αυτοί οι τραυματισμοί. Οπόταν συνεχίζουμε με το υπάρχον ρόστερ. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες και σ’ αυτό το ρόστερ»

Για τις ανανεώσεις που έγιναν: «Ξέρουμε όλοι την αξία αυτών των παικτών. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Κυπριακή αγορά. Έχουμε πει ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν θα ξαναγίνουν στον Απόλλωνα. Είπαμε ότι όποιον θέλουμε τον κρατάμε στην ομάδα. Προχωράμε μέσα σε ένα πλάνο και θέλουμε να έχουμε ένα βασικό κορμό στην ομάδα και να κάνουμε κάποιες προσθήκες, όποτε χρειάζεται»

Για το θέμα του γηπέδου: «Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που έπρεπε να γίνουν. Το έργο έπρεπε να περάσει μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχουν κάποια εμπόδια. Ωστόσο, Έχουμε διαβεβαιώσεις από τον ΚΟΑ ότι υπάρχει και δεύτερο πλάνο για το γήπεδο. Σήμερα ο πρόεδρος θα παρευρεθεί σε μία σύσκεψη στην Λευκωσία. Ελπίζουμε ότι μέσα στο 2017 θα ξεκινήσουν τα έργα».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X