ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι λένε για Ντος Σάντος

Η περίπτωση του Έρικ Ντος Σάντος-Παραφίτα ενδιαφέρει τον Απόλλωνα, κάτι που τόνισε ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (sports1). Ο νεαρός παράγοντας τόνισε ότι εάν δεν προκύψει κάτι, τότε δύσκολα οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν σε κάποια άλλη κίνηση.

Η αλήθεια είναι ότι στον Απόλλωνα θέλουν να δώσουν στην ομάδα ακόμη μία λύση για τα άκρα της επίθεσης, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και πολλές επιλογές θα φανούν χρήσιμες στην συνέχεια.

Διότι προκύπτουν τραυματισμοί, θα υπάρχουν τιμωρίες και η ομάδα δεν θα πρέπει να επηρεαστεί από τις τυχόν απουσίες. Όμως, δεν υπάρχει παίκτης προς αποχώρηση και γι’ αυτό θέλουν κάποιον που θα μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Αναφορικά με τον Σοφρώνη Αυγουστή, με τα λεγόμενα του κ. Κιννή ο Απόλλωνας φαίνεται να έχει σταματήσει την αναζήτηση για προπονητή, καθώς η ομάδα δεν χρειάζεται αλλαγή αυτή την στιγμή:

««Πιστέψαμε σε αυτόν και τους δώσαμε την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Μας δικαιώνει και μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X