ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακοίνωσε νέο χορηγό

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την συνεργασία του με νέο χορηγό, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του παντελονιού. Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας την έναρξη της συνεργασίας της με την εργοληπτική εταιρεία Etalon Group, η οποία θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων χορηγών της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Το λογότυπο της Etalon Group θα τοποθετηθεί στο παντελονάκι (μπροστινό μέρος) των επισήμων εμφανίσεων της ομάδας μας, και η χρονική διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας θα είναι μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

Η Etalon Group είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εργοληπτικές εταιρείες στην Ρωσία, με ηγετική θέση στην αγορά της Αγίας Πετρούπολης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας.

Με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη του realestate και των κατασκευών, και με επιδόσεις οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς στην ρωσική βιομηχανία ακίνητων περιουσιών.

Αξίζει να αναφερθεί οτι ιδιοκτήτης της κ. Zarenkov Viacheslav, κατασκευάζει στην Κύπρο την πρώτη ρωσική εκκλησία.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ καλωσορίζει την χορηγό εταιρεία Etalon Groupστη μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT