ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ξέρει το DNA της ομάδας»

Έχει αλλάξει η κατάσταση στον Απόλλωνα μετά τις σερί νίκες και κυρίως τις επιτυχίες στα ντέρμπι. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM και αρχικά αναφέρθηκε στο ντέρμπι:

«Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο για μας κόντρα στην ΑΕΛ. Γνωρίζαμε ότι η τριάδα των αγώνων με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ομόνοια σε μεγάλο βαθμό θα μας καθόριζε τη μοίρα μας και ότι θα έπρεπε να δώσουμε συνέχεια στις νίκες, μετά την επιτυχία στη Λάρνακα. Χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει και βλέπουμε τον αγώνα με την Ομόνοια».

Ακολούθως αναφέρθηκε στον Σωφρόνη Αυγουστή και για τις αλλαγές που έφερε στην ομάδα: «Στο πρώτο μισό επικρατούσε κατάθλιψη και εσωστρέφεια. Με τον Σωφρόνη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γνωρίζει το DNA της ομάδας και πώς να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Γνωρίζει τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία της ομάδας. Απολαμβάνει τον τεράστιο σεβασμό και είναι ο άνθρωπος που πληρούσε τα κριτήρια για να αναλάβει την ομάδα. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Έχουμε ένα δύσκολο εμπόδιο με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Είναι δουλευταράς, μετρημένος και δεν παρασύρεται από τις νίκες και τις ήττες. Βλέπουμε ένα Απόλλωνα που τον χαίρεται ο κόσμος.

Τέλος, ενημέρωσε για τα αγωνιστικά: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Πέδρο και Μπεντόγια για να δούμε αν θα υπολογίζονται. Εξέτισε την ποινή του ο Μαγκλίτσα και επιστρέφει. Σε λίγες μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Βασιλείου. Ο Γκίε σε 4-5 βδομάδες θα είναι ετοιμοπόλεμος. Θετικό είναι και το ντεμπούτο για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι μακρύς ο δρόμος. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Θέλουμε να εισέλθουμε στη δεύτερη φάση σε απόσταση ενός παιχνιδιού από την κορυφή. Θέλουμε να ψαλιδίσουμε τη διαφορά. Είχαμε στόχο τους 9 βαθμούς στα τρία ντέρμπι και μένει ακόμα ένα παιχνίδι με την Ομόνοια εκτός έδρας. Είναι παιχνίδι 50-50. Έχουμε θετικά αποτελέσματα στο ΓΣΠ και πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X