ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιβεβαιώνεται για Μίλος

Ο πρώτος στόχος του Απόλλωνα για την μεταγραφική περίοδο που μας έρχεται είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν τον Μίλος Αντάμοβιτς που αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα.

Ο 25χρονος Σέρβος μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την φετινή περίοδο και είναι μακράν ο πολυτιμότερος παίκτης της νεοφώτιστης ομάδας. Έχει 13 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα. Ήρθε το καλοκαίρι από την Voždovac, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Radnički Krag, Rad και Spartak Subotica.

Από τον Απόλλωνα δεν επιβεβαιώνουν κάτι, αλλά από την Καρμιώτισσα υπήρχε τοποθέτηση, η οποία επιβεβαιώνει ουσιαστικά το ενδιαφέρον των κυπελλούχων για τον Σέρβο.

«Επίσημα δεν υπάρχει καμία πρόταση στο σωματείο. Ανεπίσημα υπάρχει ενδιαφέρον, όμως δεν θα βγάλουμε κάποια ανακοίνωση αν δεν υπάρξει κάτι επίσημο», ανέφερε ο Χρίστος Παπαδόπουλος, μιλώντας το μεσημέρι στο ραδιόφωνο του Sports One.

Συνεπώς, από την στιγμή που επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον με αυτό τον τρόπο, ο Απόλλωνας δεν αποκλείεται σύντομα να κοινοποιήσει και επίσημη πρόταση προς την Καρμιώτισσα. Μία ομάδα που έχει καλές σχέσεις και το καλοκαίρι είχε δανείσει δύο ποδοσφαιριστές (Κονέ – Γουίλερ).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X