ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βλέπουν πάντα και εντός

Ο Απόλλωνας χρειάζεται επιπλέον επιλογές στο ρόστερ του και είναι καλά γνωστό πως οι ιθύνοντες σε αυτό το κομμάτι είναι σε διαδικασία εξεύρεσης των κατάλληλων λύσεων.

Μέσα στα πλαίσια αυτά, οι «κυανόλευκοι» έχουν τα μάτια τους ανοικτά και για λύσεις από την εγχώρια αγορά, όπου μπορείς να βρεις παίκτες με αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και έτοιμους να μπουν να παίξουν.

Δεν είναι μια αγορά που αγνόησαν στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, αφού είδαμε περιπτώσεις από θεωρητικά μικρότερου βεληνεκούς ομάδες να εντάσσονται στο ρόστερ. Τέτοιες περιπτώσεις ήταν του Κολοκούδια από την Αγία Νάπα ή του Τουράμ από τον Άρη. Γενικώς όμως οι «κεραίες» είναι ανοικτές και έκαναν δικούς τους και περιπτώσεις όπως του Αντράντε που έπαιζε Ομόνοια και Πίεχ, Σαρδινέρο από ΑΕΛ και Κίσσα από ΑΠΟΕΛ.

Φέτος υπάρχουν πληροφορίες για τον Αντάμοβιτς της Καρμιώτισσας και μερικές άλλες περιπτώσεις που αξιολογούνται. Προτεραιότητα βέβαια είναι η απόκτηση ενός χαφ για να μπορεί να δίνει λύσεις ανασταλτικά και ενός εξτρέμ και ανάλογα στην πορεία βλέπουμε αν προκύψει και κάτι ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση