ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επίσκεψη στον Ερυθρό Σταυρό

Επίσκεψη στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Απόλλωνα.

Περισσότερα στο δελτίο τύπου της ομάδας:

«Επίσκεψη στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (14/12) αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας κ.Νίκο Κίρζη, την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ. Κούλλα Σταυρινίδου τον Υπεύθυνο επικοινωνίας Φανούριο Κωνσταντίνου και τους ποδοσφαιριστές Φώτη Παπουλή, Μιχάλη Φανή, Εστεμπάν Σακέτι, Μπρούνο Βάλε και τον Χαράλαμπο Κυριάκου.

Το παρόν της έδωσε και η χορηγός εταιρεία Stoiximan.gr δια του εκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνο Ντάλτα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δόθηκαν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού τα πακέτα αγάπης του Ερυθρού Σταυρού.

Αυτήν την προσπάθεια ενίσχυσε η ομάδα μας, η οποία σε συνεργασία με την χορηγό εταιρεία Stoiximan.gr πρόσφεραν ένα ακόμη χρηματικό πόσο στα ταμεία του Ερυθρού Σταυρού.

Επίσης κατά την επίσκεψη παραδόθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και την πρόεδρο κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη, μέρους του χρηματικού ποσού της έφεσης για την τιμωρία του τερματοφύλακα μας Μπρούνο Βάλε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Ταυτόχρονα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, να παρακολουθήσουμε δια ζώσης το τεράστιο και σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί εδώ και δεκαετίες ο Ερυθρός Σταυρός, βοηθώντας σημαντικά συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας παρακολούθησε από κοντά την τροφοδοσία αρκετών σημαντικών αγαθών προς τους συμπολίτες μας, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας βοήθησαν αρκετό κόσμο για την μεταφορά τους.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας μας όπως βοηθήσει το ιερό έργο το οποίο επιτελεί στους δύσκολους αυτούς καιρούς ο Ερυθρός Σταυρός προσκομίζοντας στο οίκημα του συνδέσμου, φαγητό, ειδή υπόδησης και ένδυσης, παιδικό ρουχισμό και οτιδήποτε άλλα υλικά αγαθά τα οποία μας περισσεύουν.

Μια επίσκεψη στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού στην οδό Αγίας Φυλάξεως (στο ύψος της ΑΜΕΚ)  θα κάνει όλο τον κόσμο να αναθεωρήσει αρκετά για την ζωή, και ταυτόχρονα θα αντικρίσει την σκληρή πραγματικότητα και πόσο συμπολίτες μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η συλλογή τροφίμων για τον Ερυθρό Σταυρό θα συνεχιστεί στον αγώνα με τον Άρη Λεμεσού και την ΑΕΖ, στις 16/12 και στις (21/12) αντίστοιχα.
 
Γραφείο Τύπου
 Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

56 από τους 100

56 από τους 100

Με το Νίκο Κίρζη στην προεδρία ο Απόλλωνας ανέβηκε επίπεδο στην Ευρώπη
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Απόλλων: Ήρθε κανονικά ο Καρ

Απόλλων: Ήρθε κανονικά ο Καρ

Στο νησί μας βρίσκεται ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος εάν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X