ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γιορτές για όλους»

Ανακοίνωση από τον Παν.Συ.Φι. Απόλλων για την εκστρατεία «γιορτές για όλους» που προγραμματίζει.

Αναλυτικά:

«Στις 17 Δεκεμβρίου 2016, στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Σωματείου μας, θα πραγματοποιηθεί η κύρια εκδήλωση της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ με ονομασία «Γιορτές για όλους».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή ρουχισμού, ξηράς τροφής και φυσικά χρημάτων, με σκοπό την στήριξη συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη. Ο κάθε ένας από εμάς έχει την ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, να νιώσει την στοργή και την αγάπη των γύρω του γι’ αυτό και η προσπάθεια επιβάλλεται να είναι συλλογική.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 14:00 με τον χώρο να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και γιορτινά. Face Painting και φουσκωτά για τους μικρούς μας φίλους, μουσική, ροφήματα και διάφορα εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετά από συνεννόηση που είχαμε με τα τμήματα τα οποία αγωνίζονται στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, καλαθόσφαιρα αντρών, βόλεϊ και καλαθόσφαιρα γυναικών, προετοιμάζονται φιλικές αναμετρήσεις και παιχνίδια με την συμμετοχή των αθλητών των τμημάτων και όχι μόνο.

Καλούμε παράλληλα όλα τα τμήματα του Σωματείου μας, τους αθλητές, τα παιδιά των ακαδημιών τους καθώς επίσης και τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδερφό, όπως στηρίξει με την παρουσία και την συμμετοχή του την όλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ενημερώνουμε ότι ο «Χριστουγεννιάτικος  Λαχνός  Εισφοράς»  αξίας €2, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί και μετά το πέρας της εκδήλωσης με σκοπό την συλλογή όσο γίνεται περισσότερων χρημάτων. Με την ευκαιρία εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς όλους όσους έχουν ήδη αγοράσει τον λαχνό με την ανταπόκριση μέχρι στιγμής να είναι ομολογουμένως συγκινητική!

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Γιορτές για όλους αδέρφια.

Σας περιμένουμε!  

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT