ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμφωνία με άλλον ένα χορηγό

Tη συμφωνία του με την Columbia Restaurants που μπήκε ως χορηγός στο πίσω μέρος της φανέλας του, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Αναλυτικά:

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την Columbia Restaurants, η οποία και θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων χορηγών της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
 
Το λογότυπο της εταιρείας θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της φανέλα μας, ενώ η χρονική διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας θα είναι μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.
 
Λίγα λόγια για την Columbia Restaurants:
 
Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης, η Columbia Restaurants έχει επεκτείνει το πορτοφόλιο της σε εστιατόρια για να αναδειχτεί σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον τομέα της στην Κύπρο. Με μια ομάδα πάνω από 250 υπαλλήλων, η Columbia Restaurants είναι μια εταιρία που αξίζει της προσοχής μας.
 
Κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Columbia Restaurants υπάγονται τα εστιατόρια Pizza Express σε Λεμεσό και Πάφο και Marzano σε Λάρνακα και Λευκωσία, καθώς και ο πολυχώρος Columbia Plaza στη Λεμεσό. Οι χώροι του Columbia Plaza, που περιλαμβάνουν το Columbia Steak House, το ιταλικό εστιατόριο La Boca, το Plaza Café, 7 Seas Music Bar, το πολύ λειτουργικό Venue Centre το οποίο λειτουργεί ως αίθουσα δεξιώσεων και Certified Training Centre, το Plaza Gallery και η ελληνική ταβέρνα, Αυλή του Βασιλέα. Η εταιρεία εργοδοτεί 250 άτομα και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης από το 1998.
 
Η Columbia Restaurants επίσης σχεδιάζει ένα νέο project που αφορά ένα από τα σημαντικότερα έργα στον κλάδο εστίασης στο παραλιακό μέτωπο. Πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο ειδικά σχεδιασμένο αρχιτεκτονικά χώρο, σε πρότυπο all day venue ‐ Beachbar, με πισίνα και φυσικά ποιοτική κουζίνα για όλες τις φάσεις της ημέρας με στόχο  να προσελκύσει πελατολόγιο όλων των ηλικιών. Στο παρόν στάδιο τα αρχιτεκτονικά σχέδια, του έργου βρίσκονται στα σκαριά, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της εταιρείας, σίγουρα ο πήχης έχει τεθεί ψηλά.
 
 
H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ καλωσορίζει την Columbia Restaurants   στην Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και εύχεται μόνο επιτυχίες να επιφέρει στην ομάδα μας η μεταξύ μας συνεργασία.
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT