ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να 'σουν αλλιώς…

Αλλιώς, απ’ ότι σε έχει φτιάξει ο (ποδοσφαιρικός) Θεός.

Ο Α’ γύρος του πρωταθλήματος μας ολοκληρώθηκε το βράδι της Δευτέρας (5/12), με τον άτυπο τίτλο της «πρωταθλήτριας χειμώνα» να πηγαίνει στην ΑΕΚ, που παρότι έμεινε για πρώτη φορά στην ισοπαλία εκτός έδρας, είχε «καπαρώσει» τον… λανθασμένο (καθότι ακολουθούν ακόμη… τρεις γύροι) τίτλο από την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Αν όμως η βαθμολογία ήταν… αλλιώς και οι αγώνες στην προκειμένη τελείωναν στο ημίχρονο, τα δεδομένα θα ήταν πολύ διαφορετικά στην κατάταξη μετά από 13 αγώνες.

Καταρχάς η κορυφή θα ήταν αλλιώτικη, με τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση των… ημιχρόνων, με εφτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, που αντιστοιχούν σε 26 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο ματς που βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο ήταν αυτό με τον Εθνικό (2-0), που στο τέλος το γύρισε 3-2.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ομόνοια, με μία ισοπαλία περισσότερη (αντί ήττας) απ’ ότι έχει στην… κανονική βαθμολογία και με 25 βαθμούς.

Τον ίδιο αριθμό βαθμών μάζεψε στα… ημίχρονα και η ΑΕΚ, με τρεις νίκες ωστόσο λιγότερες και λόγω του ότι έχανε στο ημίχρονο του ΓΣΠ απ’ τους «πράσινους», πέφτει στην 3η θέση.

Ακολουθούν με 24 βαθμούς οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ, που είναι μεν αήττητες στα ημίχρονα, αλλά έχουν και τέσσερις νίκες λιγότερες απ’ ότι στα 90λεπτα τους.

Την… αλλιώτικη αυτή εξάδα, συμπληρώνει ο Εθνικός Άχνας με 17 βαθμούς, όσους έχει και η Καρμιώτισσα.

Για τους φίλους της Αναγέννησης καλύτερα να μην κοιτάξουν πιο κάτω, καθώς στα... ημίχρονα μετρούσε εφτά βαθμούς περισσότερους απ' ότι έχει κανονικά.

Η βαθμολογία στα ημίχρονα:

1. Απόλλων 26β.
2. Ομόνοια 25β.
3. ΑΕΚ 25β.
4. ΑΠΟΕΛ 23β.
5. ΑΕΛ 23β.
6. Εθνικός Άχνας 17β.
7. Καρμιώτισσα 17β.
8. Νέα Σαλαμίνα 14β.
9. Άρης 12β.
10. Ερμής 11β.
11. Ανόρθωση 11β.
12. Αναγέννηση 10β.
13. ΑΕΖ 9β.
14. Δόξα 9β.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση