ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποστολή εξετελέσθη...

...Όχι, δεν μιλάμε για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας, ασχέτως αν ήρθε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο. Μπορεί το «μότο» των ανθρώπων της ομάδας, όπως άλλωστε και των πλείστων ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων, να είναι το «βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι», όμως η δουλειά που έπρεπε να κάνει τον τελευταίο μήνα ο Απόλλωνας ήταν να πάρει το απόλυτο στα τέσσερα παιχνίδια που είχε να δώσει. Στην κατάσταση που είχε βρεθεί μετά την ήττα από τον Ερμή, οι διαδοχικοί αγώνες με Αναγέννηση, Δόξα, Εθνικό και την ομάδα των Πολεμιδιών ήταν λες και ήταν ένας και η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ κατάφερε να τον κερδίσει.

Το «κερασάκι» στο συγκεκριμένο «καρέ» μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο απέναντι στους νεοφώτιστους. Ο Απόλλωνας μπήκε φορτσάτος από την αρχή, «καθάρισε» το παιχνίδι από το 20’ και χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές έριξε άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας στην ευρύτερη φετινή του νίκη. Πιέχ και Χάμπος πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ο Παπουλής συνέχισε το βιολί του, ο Ντα Σίλβα το ίδιο και οι Τιάγκο Γκόμες και Ζοάο Πέδρο έβαλαν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους μετά από ένα και ενάμιση μήνα αντίστοιχα.

Κι όμως, το «τέλος καλό όλα καλά» δεν μπορεί να ειπωθεί. Όχι όταν δύο βασικά στελέχη της ομάδας έφυγαν λαβωμένα από τον αγωνιστικό χώρο, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί κι εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Οι τραυματισμοί των Γκιέ και Βασιλείου χάλασαν ένα κατά τα άλλα όμορφο βράδι για τους «γαλάζιους», που πλέον κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα εώς ότου διαπιστωθεί πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα που προέκυψαν.

Μετά την ήττα από τον Ερμή, ο Απόλλωνας είχε βρεθεί 11, εννιά, εφτά και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί να ανέβηκε μόνο ένα σκαλοπάτι στον πίνακα, όμως στις αγωνιστικές που μεσολάβησαν η απόσταση από τους τέσσερις πρώτους «ψαλιδίστηκε» στους έξι, τέσσερις και δύο βαθμούς αντίστοιχα.

Εντούτοις, ο αγώνας που ακολουθεί δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους. Ο ΑΠΟΕΛ θα τον υποδεχτεί πληγωμένος από την πρώτη του φετινή ήττα την οποία θα θέλει να ρεφάρει. Το μομέντουμ, ωστόσο, είναι σαφέστατα υπέρ του και ενδεχόμενη «απόδραση» από το γήπεδο της πρωτεύουσας με το τρίποντο στο «σακούλι» θα το ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο, ωθώντας τους ανθρώπους της ομάδας να αναθεωρήσουν ξανά τους στόχους τους και να ανεβάσουν τον πήχη εκεί που βρισκόταν πριν το «κάζο» με τους «φτεροπόδαρους».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT