ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήδη… ζόρια στο Τσίρειο

Εκεί που στην περσινή περίοδο έπρεπε να φθάσεις την τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ για να δεχθείς την πρώτη σου ήττα εντός έδρας, σε μία σεζόν που έδωσες 20 αγώνες στο Τσίρειο και έχασες μόλις δύο, ήδη είσαι στα επίπεδα τα περσινά σε ότι αφορά… χασούρα, μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές.

Για τις αποδόσεις του Απόλλωνα στο Τσίρειο ο λόγος, που μπορεί να ήταν φιλοξενούμενος το βράδι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ, όμως το στατιστικό πιο πάνω δεν αλλάζει, λόγω του καθεστώτος με τον κόσμο που ισχύει στο γήπεδο της πόλης. Οι «κυανόλευκοι» την περσινή περίοδο έδωσαν  18 παιχνίδια ως γηπεδούχοι (13 κανονικά διάρκεια + 5 στα πλέι οφ) και άλλα δύο ως… τυπικά φιλοξενούμενοι (με ΑΕΛ και Άρη).

Η σούμα των 18 εντός έδρας ματς, ήταν μία ντουζίνα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες, έχοντας έτσι τον καλύτερο απολογισμό στο «σπίτι» του απ’ όλες τις ομάδες του περσινού πρωταθλήματος με 40 βαθμούς (38 είχαν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ). Αν προσθέσουμε και τα δύο ματς που ήταν εντός μεν, φιλοξενούμενος δε, οι νίκες φθάνουν τις 13 και οι ισοπαλίες στις πέντε.

Μετά την ήττα απ’ την ΑΕΛ, που ακολούθησε την ήττα απ’ την ΑΕΚ (κεκλεισμένων μεν) στην προηγούμενη αγωνιστική, ο Απόλλωνας ήδη μετράει όσες ήττες δέχθηκε στο σύνολο πέρσι στο Τσίρειο, με την πάροδο μόλις πέντε αγωνιστικών.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση