ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητείται αντίδραση

Ο Απόλλωνας γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική του ήττα και παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, θα υποχρεωθεί από νωρίς να αρχίσει την καταδίωξη των ομάδων που προπορεύονται εάν ΑΕΚ ή ΑΠΟΕΛ κερδίσουν στους αυριανούς τους αγώνες.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, ήταν καλύτεροι το πρώτο και ευτύχησαν να προηγηθούν. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Με εξαίρεση το πρώτο διάστημα του δεύτερου μέρους, στο οποίο είχαν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να απειλήσουν, οι καλές στιγμές μπροστά στην αντίπαλη εστία πέραν του γκολ του Παπουλή στο 15’ ήταν λιγοστές. Σαν να μην έφτανε αυτό, η εστία του παραβιάστηκε δύο φορές με αποτέλεσμα να γίνει θύμα ανατροπής και να μείνει χωρίς βαθμολογικό όφελος για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Ο Πέδρο Εμανουέλ στάθηκε στη φάση που δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του, με το σκορ στο 1-0 υπέρ της. Από τα τηλεοπτικά ριπλέι είναι εμφανές ότι η μπάλα χτυπά στο χέρι του Σιέλη και εφόσον δινόταν η συγκεκριμένη παράβαση και η εκτέλεση ήταν εύστοχη, τότε οι ισορροπίες του αγώνα θα άλλαζαν. Όμως, το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, οι ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα είναι λιγοστές είναι κάτι που πρέπει να ανησυχήσει.

Τα δύσκολα δεν τελείωσαν εδώ, αφού την ερχόμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας υποδέχεται την Ομόνοια. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλείται να δείξει σημάδια βελτίωσης και να αντιδράσει στις δύο διαδοχικές ήττες που δέχτηκε, ώστε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

1427

1427

Δεν λέει να αλλάξει η κατάσταση
24sports team
 |  HOT SPOT
X