ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρέχουν για αντί-Ντουντού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το ξαφνικό με τον Ντουντού αναγκάζει τον Απόλλωνα να κοιτάξει στην αγορά για αριστερό μπακ. Ήδη, οι «κυανόλευκοι» από χθες έχουν αρχίσει να ψάχνουν για παίκτη που θα μπορεί να έρθει άμεσα στην ομάδα και θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο.

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους, καθώς δεν είναι εύκολο να βρει τον παίκτη που θέλεις μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή.

Στην συγκεκριμένη θέση έμεινε μόνο ο Γιώργος Βασιλείου, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς και ο Λόπες, αλλά και ο Στυλιανού. Όμως, θα ήταν τεράστιο ρίσκο να συνέχιζε έτσι ο Απόλλωνας, καθώς είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια είναι αρκετά.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που έρθει αριστερός μπακ, τότε θα διαγραφεί από την λίστα ο Ντουντού και θα εγγραφεί ο συγκεκριμένος παίκτης. Άρα, ο Απόλλωνας θα μπορεί να εγγράψει κι άλλο παίκτη στον κατάλογο Α, εάν επιθυμεί βέβαια.

Διότι, μπαίνει στην μέση και το οικονομικό. Ναι μεν θα διαγραφεί από την λίστα ο Ντουντού, αλλά δεν θα αποδεσμευτεί και θα πληρώνεται κανονικά. Άρα, θα υπάρχει ένα συμβόλαιο περισσότερο.

Συνεπώς, προτεραιότητα πλέον είναι ο αριστερός μπακ και μετά τα υπόλοιπα. Θυμίζουμε ότι στο Κολόσσι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει Σέρβος επιθετικός, ενώ στον Απόλλωνα ανέμεναν την απάντηση του Νίκο Μαρτίνες.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

1427

1427

Δεν λέει να αλλάξει η κατάσταση
24sports team
 |  HOT SPOT
X