ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ήρθε Σέρβος, αναμονή για Μαρτίνες

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, στον Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες σκέφτονται και το θέμα της ενίσχυσης, λίγες ώρες πριν να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Ο Πέδρο Εμάνουελ θέλει ακόμη ένα ποδοσφαιριστής στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ένα παίκτη για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Μία θέση έχει κενή στο ρόστερ για τον κατάλογο Α΄, άρα για να γίνουν δύο κινήσεις θα πρέπει ο ένας να είναι κάτω των 21. Έτσι, με αυτό το σκεπτικό, στην Κύπρο βρίσκεται νεαρός Σέρβος, κάτω των 21 και προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα.

Μάλιστα, χθες βρισκόταν στο Τσίρειο στάδιο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Άρη. Εάν ικανοποιήσει τον Πέδρο Εμάνουελ, τότε ο νεαρός επιθετικός που αγωνίζεται και στο δεξί άκρο θα αποκτηθεί.

Από ‘κει και πέρα, στον Απόλλωνα περιμένουν την απάντηση του Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος σήμερα θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στάνταρ Λιέγης ή θα έρθει στην Λεμεσό. Εάν είναι αρνητική η απάντηση του Αργεντινού, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Οι πληροφορίες λένε για ένα Ισπανό και ένα Πορτογάλο, τους οποίους ξέρει πολύ καλά ο Αγκολέζος τεχνικός.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X