ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Περιμένει για Μαρτίνες»

Δυο επιλογές υπάρχουν αυτή τη στιγμή για το μέλλον του Νίκο Μαρτίνες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr. Η μια είναι η Σταντάρ Λιέγης και η άλλη να επιστρέψει Κύπρο για τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Από τα μέσα του μήνα σας είχαμε γράψει στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για το Νίκο Μαρτίνες. Ο παίκτης ωστόσο θέλει κάτι καλύτερο από το κυπριακό πρωτάθλημα, όμως δεν κλείνει την συγκεκριμένη προοπτική, μιας και ξέρει καλά το πρωτάθλημα από την περσινή του, εξαιρετική παρουσία στην Ανόρθωση.

Για την ώρα, τον παίκτη θέλει κι η Σταντάρ Λιέγης αλλά στο βελγικό σύλλογο περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, μιας κι ο Γιανίκ Φερέιρα μετρά ώρες. Ενα από το ονόματα που ήταν να τον αντικαταστήσουν ήταν αυτό του Βίτορ Περέιρα, του προπονητή που κατόπιν προτροπής του έγινε η μεταγραφή του Μαρτίνες στον Ολυμπιακό από τον Παναιτωλικό. Πάντως, ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να κάτσει στον πάγκο της Σταντάρ, μιας και τα χρήματα που του προσφέρθηκαν ήταν ελάχιστα. Όπως και να 'χει μέχρι την Κυριακή (δεν αποκλείεται και μέσα στη μέρα) να μάθουμε το τα χρώματα της ομάδας που θα φοράει ο 29χρονος άσος.

Όσο για τον Ατρόμητο, η εν λόγω περίπτωση θα προχωρήσει μόνο με θαύμα, μιας και η ομάδα του Περιστερίου δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις που απαιτούνται για να εξασφαλίσει την υπογραφή του».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X