ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Να φύγει άλλη μία «πληγή»

Για εκείνο το πολυπόθητο ξεκίνημα με 2 στα 2, για το αυτονόητο, για, για, για… Πολλοί οι λόγοι, ο στόχος όμως ένας για τον Απόλλωνα, που κάνει πρεμιέρα στο Τσίρειο για τη νέα σεζόν, χωρίς όμως τον κόσμο του.

Μετά το… άνετο πέρασμα από το «Αμμόχωστος», έδρα που «πλήγωνε» προηγουμένως, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να «ξορκίσουν» και το δύο στα δύο σε ξεκίνημα σεζόν, που έχουν να το κάνουν από το 2009.

Χώρια τα υπόλοιπα, ο Πέδρο Εμάνουελ και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να κάνουν και το… αυτονόητο, που είναι να κερδίσουν και να μην χάσουν έδαφος από νωρίς. Ο Ανγκολέζος κόουτς δεν υπολογίζει σε Αγγελή και Μακρίδη, ενώ πιθανότητες να προλάβουν την αποστολή έχουν οι Μάγκλιτσα και Πίεχ.

Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα, αυτή φαίνεται πως θα είναι η ίδια με αυτήν κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Δηλαδή με Βάλε κάτω από τα δοκάρια, και Λόπες, Βινίσους, Ρομπέρζ και Βασιλείου από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ο Σακέτι θα είναι μπροστά από τα δύο στόπερ, με τους Ντα Σίλβα και Μπεντόγια πιο μπροστά. Στα άκρα της τετράδας στην μεσαία γραμμή, οι Πέδρο (δεξιά) και Παπουλής (αριστερά). Στην κορυφή, ο Γκίε.

Ο αγώνας είναι κεκλεισμένων σήμερα και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο συνταξιούχοι άνω των 65 ετών και παιδιά κάτω των 12 συνοδευόμενα από τις μητέρες τους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση