ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτούς πρέπει να προσέξει

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Η Γκρασχόπερς δεν έχει να επιδείξει κάτι καλό στην Ευρώπη την τελευταία εξαετία. H ομάδα της Ζυρίχης αγωνίζεται σχεδόν κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά κύπελλα όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ομάδα φόβητρο για τον Απόλλωνα.

Να σημειωθεί ότι οι Ελβετοί μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια που έδωσαν μέσα στην έδρα τους για την Ευρώπη.

Ο Απόλλωνας έχει όλα τα φόντα για να φύγει από την Ελβετία με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε σχέση με την περσινή χρονιά η Γκρασχόπερς έχει αποδυναμωθεί σημαντικά γιατί αποχώρησαν από την ομάδα κάποιοι πρωτοκλασάτοι παίκτες.

Το μεγάλο αστέρι της Γκρασχόπερς στην φετινή χρονιά είναι ο 30χρονος επιθετικός Caio César. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του στο νικηφόρο (2-0) παιχνίδι της πρεμιέρας του ελβετικού πρωταθλήματος απέναντι στην Λωζάνη. Πέτυχε επίσης ένα γκολ στην Ευρώπη ενώ την περσινή χρονιά ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 13 γκολ.

Θα πρέπει να προσεχθεί και ο 26χρονος μέσος Sigurjónsson. Ήταν στην αποστολή της Ισλανδίας στο Euro όμως δεν πήρε αγωνιστικά λεπτά. Ο Sigurjónsson πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του στον επαναληπτικό (2-1) με την KR.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT