ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Πάρτι από τα παλιά»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα. Αναλυτικά:

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε στο 3ο ετήσιο Graffiti Festival το οποίο διοργάνωνε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ στο κεντρικό μας οίκημα! Η παρουσία του κόσμου μας αλλά και των μελών μας ήταν ενθαρρυντική και σίγουρα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να πολεμάμε γι' αυτό που αγαπάμε!

Οι συμμετοχές της εκδήλωσης επίσης κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα με άτομα διαφόρων ηλικιών να λαμβάνουν μέρος και να μας δίνουν το μήνυμα ότι η τέχνη του δρόμου δεν χάθηκε ποτέ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με τα δικά μας παιδιά να κρατούν περήφανα την δική μας φλόγα άσβεστη με ιδέες πρωτότυπες φαντασμαγορικές!

Επί της ευκαιρίας την Τετάρτη 20/07/2016 διοργανώνεται αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας στην Λευκωσία, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ πιστός στις αξίες και στα ιδανικά που τον διακατέχουν θα παρευρεθεί για ακόμη μια χρονιά ώστε να δώσει το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους μέσα από τη ψυχή μας αλλά και παράλληλα ότι καμιά ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ δεν έχει θέση σε χώμα που ποτίστηκε με το αίμα των ηρώων μας!

Αναχώρηση από τον κεντρικό μας στις 19:00 ΟΛΟΙ με μαύρη μπλούζα και παντελόνι τζίν!

Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τους απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ για το καλοκαιρινό πάρτι μας που θα πραγματοποιηθεί αυτή την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.07.2016 στο LADYS MILE στο κέντρο του GOLDEN BEACH!

Να αναφέρουμε ότι είναι το 10 ετήσιο beach party που διοργανώνεται από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και όπως καταλαμβαίνετε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ με ένα ποτό, καλούμε για ακόμη μια φορά όλα τα μέλη μας αλλά και τον κάθε αγνό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να στηρίξει με κάθε τρόπο την νέα προσπάθεια που γίνεται με έμπρακτο και μόνο!

Θα υπάρχουν παράλληλα πολλές εκπλήξεις στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και διάφορα προϊόντα από όλους τους συνδέσμους μας!

Οι εγγραφές μελών συνεχίζονται καθημερινά και θα γίνονται και στο πάρτι!

ΥΓ1.ΕΝΑ Πάρτι απ' τα γνωστά-ΕΝΑ Πάρτι απ' τα παλιά . . . . . .

ΥΓ2.ΟΛΟΙ ΑΛΚΟΟΛ-ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ-ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X