ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μέρα ισοπαλίας (pics)

24sports team

info@24sports.com.cy

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το και το δεύτερο σημερινό (16/7) φιλικό του Απόλλωνα που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση στο γήπεδο «Αλκούφερ» της πόλης Γκιόρ της Ουγγαρίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι κυπελλούχοι έμειναν στο 1-1 με τη Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα, έχοντας ως σκόρερ τους τον Ζοάο Πέδρο στο 4’.

Πώς παρατάχθηκε
Ο Πέδρο Εμανουέλ παρέταξε την ομάδα του με σχήμα 4-4-2, έχοντας τον Βάλε στο τέρμα, τους Βινίσιους και Λεωνίδα Κυριάκου ως στόπερ, τους Στυλιανού και Βασιλείου δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα, τους Χάμπο Κυριάκου και Άλεξ Ντα Σίλβα ως δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Ζοάο Πέδρο και Πίττα σε δεξιά και αριστερή πτέρυγα αντίστοιχα και τους Μάγκλιτσα και Γκιέ στην επίθεση.

Το παιχνίδι
Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4’, μετά από υπέροχη συνεργασία ανάμεσα σε Μάγκλιτσα, Γκιέ και Πέδρο (ο Κροάτης βρήκε με κάθετη πάσα τον Ιβοριανό, που σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Πορτογάλο), πήρε κεφάλι στο σκορ. Η συνέχεια του ημιχρόνου κύλησε χωρίς να καταγραφεί κάποια άλλη πολύ μεγάλη ευκαιρία, με την ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνη σε 21’ και 35’ με τους Μάγκλιτσα και Πέδρο αντίστοιχα, όμως οι προσπάθειές τους δεν βρήκαν στόχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τον Απόλλωνα με τον Πίττα πρωταγωνιστή, ενώ στο 57’ ήρθε η ώρα να δράσει ο Μπρούνο Βάλε που εξουδετέρωσε με πανέμορφη απόκρουση μια επικίνδυνη κεφαλιά. Μετά από ένα κενό διάστημα 15 περίπου λεπτών, στο οποίο δεν καταγράφηκε απολύτως τίποτα, η Χάποελ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 75’ με τον Ντάβιντοβ, με το 1-1 να αποτελεί και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:
Απόλλωνας
: Βάλε, Στυλιανού (79’ Γουίλερ), Βινίσιους, Λ. Κυριάκου, Βασιλείου, Χ. Κυριάκου (79’ Σακέτι), Ντα Σίλβα (79’ Ψύχας), Πέδρο, Πίττας (79’ Μπαρμπάρο), Μάγκλιτσα (79’ Πιέχ), Γκιέ.
Χάποελ Ι. Κ. Σ: Νιτζάν, Μπαλίτλι, Κάσιο, Περέιρα, Ελκαγιάμ, Αζοχαρούι, Κριάφ, Τσαλίσερ, Γκάντα, Μπροσού, Αμπέντ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση