ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμάν αποφασιστικότητα (vid)

Ο Απόλλωνας παρουσίασε χθες το ρόστερ του για τη νέα περίοδο, με εξαίρεση βέβαια τις τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν στην ομάδα και όπως ανέφερε ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζης θα αποκτηθούν ακόμη τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.

Είναι γνωστό ότι οι κυπελλούχοι προσπαθούν να ενισχυθούν με δύο στόπερ και ένα εξτρέμ. Ενώ το πιθανόν να πάρουν και κάποιο νεαρό κάτω των 21 που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Με αυτούς ο Απόλλωνας θα… γεμίσει και με πολλές επιλογές θα κυνηγήσει τους στόχους του.

Είσοδος ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ, σούπερ καπ, πρωτάθλημα και κύπελλο. Ψηλά ο πήχης. Πιο ψηλά δεν γίνεται θα λέγαμε. Όμως, αυτό που φάνηκε χθες από την παρουσίαση του ρόστερ είναι η αποφασιστικότητα που υπάρχει για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης στην ομιλία του όταν αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: «Αυτή η ομάδα επιβάλλεται να ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα. Ναι, είμαστε Απόλλωνας και θα διεκδικούμε το πρωτάθλημα», είπε σε έντονο ύφος ο νεαρός παράγοντας, δείχνοντας την αποφασιστικότητα που υπάρχει από τον ίδιο και όχι μόνο για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μία αποφασιστικότητα που μπορείτε να αντιληφθείτε εάν δείτε το πιο κάτω βίντεο από την ομιλία του Νίκου Κίρζη που αναφέρεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση